موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 52 صفحه
شماره فایل 572
روش كنفرانس (گــــرد همآیی) اين روش با روش سخنراني تفاوت دارد زيرا درروش سخنراني، معلم مسئول دادن اطلاعات به دانش آموزان است. درحالیکه در اين روش اطلاعات توسط دانش آموزان جمعآوری و ارائه میگردد. اين روش میتواند مشخص كند كه دانش آموزان تا چه اندازه میدانند.
اين روش يك موقعيت فعال براي يادگيري به وجود میآورد. نقش معلم در كنفرانس صرفاً هدايت و اداره كردن جلسه و جلوگيري از مباحثاتي است كه منجر به انحراف از موضوع كنفرانس و روال منطقي آن شود. اين روش براي كليه دروس و سنین مختلف کاربرد دارد(مرعشی 1387، 1).
روش شاگرد ـ استادي قدمت اين روش به زماني كه انسان مسئوليت آموزش دهي انسانهای ديگر را چه از طريق غيررسمي و چه از طريق رسمي به عهده گرفت، میرسد؛ و قدمت آن به صدر اسلام برمیگردد مسجد نخستين موسسهای بود كه چنين دستگاهی را براي تعليم و تربيت مسلمانها بهکاربرده است. از روشهای تعليمي كه درروش شاگرد ـ استادي حائز اهميت است، روش حلقه يا مجلس است، كه پيامبر عظيمالشان اسلام از اين روش به مردم آن زمان آموزش میداد.
همه افراد در كودكي دوست دارند نقشي غير از نقش واقعي خود بازي كنند، روش شاگرد ـ استادي به اين نقش خيالي، جامه عمل میپوشاند. در اين روش به دانش آموزان اجازه داده میشود كه نقش معلم را ايفا كنند. هدف اساسي اين روش آن است كه شاگرد، معلم گردد و از اين طريق تجارب تازه و ارزشمندي به دست آورد. در اين روش، در صورت فقدان معلمان متخصص، تعداد زيادي از دانش آموزان مهارت خاص را آموختهاند و میتوان از آنها استفاده كرد (مرعشی 1387، 2).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.