موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 31 صفحه
شماره فایل 577
الف- بهبود بهره وری فردی (مدیران) تنها در گرو بهبود بهره وری فردی مدیریت، امكان بهبود بهره وری در سطح سازمان میسر خواهد خویش بدان « الگوی پنداری » رفتارهایی هستند كه در « اسوه ی كرداری » بود. مدیران در تمام سطح معتقدند. توجه به فرهنگ بهره وری بایستی از سطوح مدیریت آغاز گردد، چراكه بسیاری از موانع و مشكلاتی كه زمینه های كاهش بهره وری را فراهم می آورند به عملكرد مدیریت بازمی گردد و سایر منابع انسانی دخالتی در بروز آنها ندارند.
اصلاح فرهنگ حاكم بر یك مدیر، از زیربنای یترین اقدامات حركت به سمت ارتقای بهره وری است. پس از آن یك مدیر قادر است از طریق ارز شگذاری های سازمانی، حركت گروهی سازمان به سوی بهره وری را روان تر نماید. ارزش های سازمانی كردارهایی هستند كه در سازمان ارزش داشته و دارای مقبولیت می باشند و نشأت گرفته از نگر شهای مسؤولی بر سازما ناند. در ارز شگذاری های سازمانی، الگوپنداری و كرداری مدیریت حائز اهمی تاند. مدیر براساس این الگوها، نگرش و رفتار خود را در قبال مواجهه با مسائل مختلف بروز می دهد كه این رفتارها مقلدان وی را متأثر می سازد. با تأكید یا رد رفتارهای افراد تحت نظارت خویش، مطلوبیت و یا غیرمطلوب بودن عملكرد آن را تعیین نماید.
اهم زمینه های اصلاح و یا تجدیدنظر در فرهنگ مدیران ایرانی، كه می توانند عامل ایجاد انگیزه های مثبت در نیروهای انسانی، به منظور ارتقای بهره وری گردد عبارتند از: 1- فرهنگ احیای ارزش های مكتبی: شامل فرهنگ عدل و دادگری و حقیقت گرایی. 2- فرهنگ بهبود براساس نگرش های نوین: یك مدیر علاوه بر آشنایی كامل با وظایف مدیریتی خود باید با مطالعه در مورد تحولات و تكنی كهای جدید، توان تعمیم و انطباق با نگر شهای جدید مدیریتی را در امور محوله داشته باشد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.