موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 61 صفحه
شماره فایل 644
دردنیای کنونی نظام مدیریت سنتی دچار تحولات عمیقی شده است . جریان اطلاعات، فرایند تصمیم گیری را نيازمند آشنایی کامل ومدیران با سیستمهای اطلاعاتی واستفاده بهینه از آنها ساخته است . چالش اطلاعات وتقابل مدیران سطح عالی سازمان با آن،مستلزم تغییرات بنیادین سازمانی وتطابق ساختار های سنتی مدیریتی با تحولات محیطی است .
ازیکپارچه سازی فعالیتهای درون سازمانی مبتنی بر استراتژی های از پیش تعیین شده برای نیل به اهداف معین ،نیاز به آموزش کارکنان وایجاد تغییر برای استفاده از تکنولوژی جدید راغیر قابل انکار ساخته است . فراتر از مفهوم اطلاعات ،فناوری اطلاعات به عنوان اصلی ترین عامل تغییر،بازنگری فعالیتهای منابع انسانی برای نیل به اهداف فراسازمانی را ضروری ساخته است .
این درحالی است که منابع انسانی در زمره مهمترین دارایی های سازمان محسوب می شوند،لذا بازنگری این قبیل فعالیتها ، رهیافتی نوین بوده وتمرکز مدیران عالی و مشارکت خود کارکنان را می طلبد .نظام مدیریت صنعتی، سه منبع اساسی را برای داشتن عملکردهای مطلوب در سازمان لازم می داند . منابع فیزیکی ، سرمایه و منابع انسانی میراث باقی مانده ازنگرش مدیریت سنتی است .
در حالیکه نگرش نوین سیستمی ،مبتنی برعامل دیگری است که فراتر از سه عامل گذشته بوده واز اهمیت استراتژیک خاصی برخورداراست . اطلاعات به عنوان چهارمین منبعي است که دراین دیدگاه، قدرت خودرا به معنای عاملی حیاتی دراثرگذاری برفعالیتهای مدیریتی به اثبات رسانده است (بروک، 2003، صص261-262)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.