موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 46 صفحه
شماره فایل 736
اكثر تحقيقات كه در سالهاي اخير صورت گرفته نشان مي دهد در خانواده هايي كه يكي از والدين در آن حضور ندارد رشد عاطفي، اجتماعي و حتي عقلي كودكان آسيب ديده است. در احساسات كودكان خانواده گسسته، اضطراب و ناايمني، بي اعتمادي و همچنين بدبيني و سوء ظن و احساس محروميت دايم از پدر و مادردیده مي شود. البته خانوادهی گسسته به خودي خود اثر مخرب ندارد بلكه كيفيت اين جدايي مهم است، مثلاً اگر طلاق در سالهاي اول زندگي صورت گيرد تأثيرات سوء آن بيشتر از مرگ يكي از والدين خواهد بود.
مهمترین اثری که طلاق بر فرد مطلقه دارد احساس جدا شدن، تنهایی و منزوی شدن فرد است که این اتفاق احتمال سوء تعبیر و حتی خودکشی را افزایش میدهد در اینجاست که فرد از زندگی لذت نمیبرد و احساس پوچی میکند. بااین احساس، بدبینی فرد نسبت به جنس مخالف و تعمیم آن نسبت به سایر افراد جامعه شکل میگیرد.
یک عامل که باعث تشدید این حس میشود، ترحم افراد جامعه نسبت به این افراد است و یا برچسب هایی است که به آنها میزنند. در نتیجه فرد احساس کمبود بیشتری کرده و تنهایی او تشدید میشود. از طرفی دلسوزی بیش از حد اطرافیان و جامعه نیز باعث مشکلات روحی در افراد مطلقه و احساس بی اعتمادی در آنها میشود (شکرکن، 1385).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.