موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 32 صفحه
شماره فایل : 03 mg
مطالعات در حوزه اعتماد از سال های دور و در محدوده علوم مختلف و از جمله مدیریت، بازاریابی و روانشناسی انجام شده است. امروزه و پس از مطرح شدن تجارت الکترونیکی و انجام معاملات تجاری بر روی اینترنت نقش اعتماد بیش از پیش به چشم می آید. تحقیقات انجام شده بر روی اعتماد در سال های پایانی دهه 1990 نشان دهنده این امر است که امنیت حریم شخصی کاربران از عوامل اصلی تعیین کننده میزان اعتماد کاربران هستند.
همچنین توانایی مصرف کننده در کنترل فرآیندهای خرید بر روی اینترنت بطور مستقیم بر میزان تمایل او نسبت به انجام معاملات تجاری تأثیرگذار است. از سوی دیگر تحقیقات نشانگر آن است که وجود یک شرکت ثالث بعنوان ضامن و تایید کننده صداقت شرکت های فروشنده نیز دز جلب کاربران به خرید بیشتر مفید خواهد بود (شرکت هایی چون Verisin و Truste). تمامی این تحقیقات بیان میدارند که کاربر بعد از حصول اطمینان از امنیت معاملات به سایر عوامل موسسه ارائه دهنده خدمات الکترونیکی توجه خواهد کرد. بوجود آوردن حس اعتماد در کاربران مسئلهای فرای پیاده سازی فناوری قابل اطمینان است.
هر چند فراهم آوردن زیر ساختهای فنی قابل اعتماد ضروری بنظر میرسد، اما اعتماد به مرور زمان و از برداشتهای مشتریان از تعامل با تمامی وجود شرکت بوجود میآید. برخی از محققان دریافتهاند که حس اعتماد در مشتریان از طریق حصول اطمینان از شرکت تجاری، رسانه واسطه و عوامل مربوط به نحوه برقراری ارتباط با مشتریان حاصل میشود. محققان دیگر شش ویژگی پایگاههای اینترنتی را جهت جلب اطمینان مشتریان معرفی نمودهاند که عبارتند از: تضمین امنیت اطلاعات، اعتبار شرکت، راحتی استفاده، انجام بی دردسر عملیات، میزان حرفهای بودن پایگاه اینترنتی و جایگاه هنر در طراحی پایگاه؛ امّا با این حال محققین معتقدند که جهت راه اندازی خرید اینترنتی تنها حصول اطمینان از زیر ساختهای فنی کافی نیست.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.