موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 68 صفحه
شماره فایل : 193 mg
مدلهای متنوعی در ادبیات مدیریت استعداد، توسط کارشناسان و نظریه پردازان مختلف ارائه شده که مهمترین آنها عبارتند از: مدلی که (شکل 1) بر پایه چشم انداز سازمان و اهداف تعیین شده و تقاضا برای استعداد مشخص میشود که این تقاضا بر اساس اولویتهای فرهنگی و استراتژیکی سازمان تعیین میشوند.
پس از تعیین استعدادهای مورد نیاز وارد مرحله مدیریت استعدادها می شود که موجودی استعدادهای سازمان را اداره می کند و از دو مرحله تشکیل شده است: شناسایی پتانسیل های موجود، ارزیابی میزان آمادگی آنها توسعه دادن استعدادها، انتخاب و بکارگیری استعدادها و در نهایت تأکید بر عملکرد آنها (روگرز و همکاران، 2006) شکل 2-1. (توسعه ابعاد بین المللی) مدل جامع مدیریت استعدادهای درخشان DDI مدل بعدی (شکل 2) یک چارچوب مفهومی است که سؤالات مربوط به ادبیات مدیریت استعداد و مدیریت منابع انسانی استراتژیک را برای ایجاد یک چشم انداز مشخص، از هم جدا میکند.
اجزای سلسله مراتب در ستون سمت چپ و سؤالاتی که مفاهیم این سیستم سلسله مراتبی را مشخص میسازد در ستون سمت راست قرار گرفته است سؤالات در هر طبقه، حاصل تصمیم گیری بر اساس سؤالات مرحله قبل است. این چارچوب با ستادههای مورد علاقه بیشتر سازمانها، استراتژی و مزیت رقابتی آغاز میشود. سازمانها بر اساس تصمیمگیری در این مرحله وارد مرحله بعد شده و مفاهیم استراتژیک مربوط به استعدادها را تعیین میکنند.
سپس منبعی از استعدادها را شناسایی کرده و در مرحله بعد بر اساس زمان و محل مناسب قرار گرفتن آنها تعیین و در راستای استراتژیهای سازمان آنها را تقسیمبندی میکنند. پس از استعدادها، شناسایی و تقسیمبندی باید توسعه داده شوند
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.