موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 31 صفحه
شماره فایل : 387 mg
موانع ارائه شده در این بخش از لوندیو (2004) اقتباس شده اند که در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم: موانع داخلی موانع اطلاعاتی موانع اطلاعاتی به مشکلات شناسایی، انتخاب و تماس با بازارهای بین المللی به دلیل ناکارامدیهای اطلاعات اشاره دارد. چهار مانع در این دسته قرار دارند.
تعیین محل / تحلیل بازار های خارجی، یافتن دادههای بازار بین المللی، شناسایی فرصت های کسب و کار خارجی و تماس با مشتریان آن سوی آب. به استثناء چند مورد اندک، این موانع همواره توسط صادر کنندگان و غیر صادر کنندگان، بالا درجه بندی میشوند و تاثیر مهم آنها برتصمیمات مدیریت صادرات را بیان می کند. اطلاعات محدود برای تعیین محل/ تحلیل بازارهای خارجی : اطلاعات در کاهش سطح بالای عدم اطمینان اطراف محیط کسب و کار خارجی غیر همسان، پیچیده و آشفته حائز اهمیت می باشد.
علیرغم این، بسیاری از شرکت های کوچک با منابع اطلاعاتی ملی و بین المللی آشنایی ندارند و حتی هنگامیکه اطلاع یابند و به آنها دسترسی پیدا کنند، در بازیابی داده ها دچار مشکل می شوند. به علاوه، ایده ی واضحی در مورد اطلاعات خاص مورد نیاز، خصوصاً شناسایی و تحلیل و ورود به بازارهای خارجی ندارند. در نتیجه، پیشرفت شرکت در صادرات بسیار مخاطره آمیز است. زیرا به جای اینکه بر اساس تلاش سازمان یافته و پژوهش مداوم باشد، مبتنی بر تجربه شخصی و بصیرت مدیریتی هستند.
داده های مشکل دار بازار بین المللی: حتی در مواردیکه شرکت، پژوهشگر صادرات اصولی است، اغلب در مورد منبع ( روشهای جمع آوری داده ی غیر پیچیده، دستکاری شده و خاص)، کیفیت (داده های نادرست، قدیمی و ناقص) و قیاس پذیری، سالهای مبنای مختلف، سیستم های دسته بندی و واحد های سنجش ) اطلاعات مورد نیاز با مشکل مواجه می شود.
بدین منظور، فرد باید دشواری های دسترسی به چند منبع داده ای، نیل به دریافت به موقع اطلاعات و پرداخت قیمت های بالا برای به دست آوردن قیمت های خاص را اضافه کند.به وضوح این مشکلات مانع اجرای موثر تحقیق بازار های بین المللی می شوند. در نتیجه تصویر واقعی بازارهای خارجی را در هم شکسته و به تصمیمات نادرست مدیریت ختم می شوند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.