موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 40 صفحه
شماره فایل : 460 mg
یکی از مهمترین روشها برای مطلع شدن از ادراک و پذیرش کاربران نسبت به پیامهای تبلیغاتی، مطالعه نگرش کاربران می باشد (واندن برگ و کاتز ، 1999). نگرش، يكي از مهمترين مفاهيم در سيستمهاي اطلاعاتي و تحقيقات بازاريابي است (پتت ، 2011). نگرش نسبت به تبلیغات، به طور کلی به مفهوم یک مهارت آموخته شده برای پاسخگویی مداوم به صورت مطلوب یا نامطلوب نسبت به تبلیغات میباشد. نگرش به تبلیغات ممکن است که چگونگی درک تبلیغی خاص را دستخوش تغییر نماید (کاستاندا و همکاران ، 2009).
مکنزی و همکاران (1989) بر این باورند که تاثیر مستقیم نگرش نسبت به تبلیغات بر نگرش نسبت به نوع تبلیغ صورت گرفته، بسیار محتمل است چون عکس العمل احساسی مصرفکننده نسبت به تبلیغات بر نگرش مصرفکننده نسبت به تبلیغی خاص، تاثیرگذار است. بسیاری از محققان در طول دوران مطالعه تبلیغات، از نگرش نسبت به تبلیغات اینترنتی به عنوان مبنایی برای سنجش عکس العمل کاربران به تبلیغات تجاری استفاده نموده و مینمایند (چن و ولز ، 1999؛ مهتا، 2000؛ هادیجا و همکاران ، 2012).
تعاریف متعددی برای نگرش نسبت به تبلیغات اینترنتی ارائه شده است که تعدادی از آنها به قرار زیر می باشند: • نگرش نسبت به تبلیغات اینترنتی، زمینه براي پاسخ به یک محرك تبلیغاتی خاص، به صورت مطلوب یا نامطلوب طی یک موقعیت نمایشی خاص می باشد (بیهال و همکاران، 2004).
• نگرش نسبت به تبلیغات اینترنتی، ساختاری عاطفی است که انعکاسدهنده ارزیابیهای ذهنی نسبت به محرکهای تبلیغات میباشد (مکنزی و همکاران، 1989؛ مکنزی و همکاران، 1986؛ هاپکینز و همکاران، 2004). • نگرش نسبت به تبلیغات اینترنتی، تجمعی از ارزیابیهای وزنی ویژگیهای درک شده و اثرات محصولات میباشد (براکت و کار ، 2001؛ وانگ و همکاران، 2009).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.