موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 50 صفحه
شماره فایل : 685 mg
برنامه ریزی استراتژیک تفکر استراتژیک ماهیت کار فرایند تحلیلی سنتز خلاقانه جهت گیری فرایند پیش بینی بر مبنای یادگیری هدف گذاری بر مبنای فرصتهای آشکار بر مبنای فرصتهای پنهان جدول (2-1): تفاوت های برنامه ریزی استراتژیک وتفکر استراتژیک (غفاریان – کیانی ، 1383 ،68) مینتزبرگ یادگیری را یک رکن استراتژیک می داند و ماهیت حرکت استراتژیک را چرخه ای از « حرکت- یادگیری- جهت گیری» عنوان می کند.
وی همانند برخی از صاحب نظران ، استراتژی های برنامه ریزی شده را از استراتژی های خود جوش متمایز می داند و بر تفاوت آنها تأکید دارد. جین لیدکا (1988) : تفکر استراتژیک مبنایی است برای خلق استراتژی های نو که قادر است قواعد رقابت را تغییر دهد و چشم انداز کاملاً متفاوت از وضع موجود ترسیم نماید.» لیدکا تفکر استراتژیک را مشتق از صلاحیت مدیریتی معرفی می کند.او تفکر استراتژیک را به عنوان روشی خاص از تفکر که شامل 5 عنصر معین است ، تعریف می کند.
براساس نظر لیدکا ، تفکر استراتژیک در برگیرنده دیدگاه سیستمی است، برقصد ونیت متمرکز است شامل تفکر در زمان است. از فرضیه مشتق می شود و هوشمندانه در پی فرصت است. این عناصر مشخصه افراد دارای تفکر استراتژیک است ( جین لیدکا،1998)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.