موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 93 صفحه
شماره فایل : 765 mg
هوشمندی رقابتی جاسوسی صنعتی نیست، واصل کلیدی اش این است که 90 درصد از تمامی اطلاعات مورد نیاز شرکت برای تصمیم گیریهای مهم ، درک بازار ورقبا در محیط عمومی صنعت موجود است یا میتوان آن را به طور سیستماتیک از دادههای محیط عمومی صنعت توسعه داد. در برنامه هوشمندی رقابتي،گسترش اطلاعاتي از رقبا مد نظراست كه در حيطه قانوني جاي داشته باشد اما جاسوسي رقابتي به صورت ديگري انجام ميشود كه از رايج ترين آنها ميتوان به هك كردن اشاره كرد.
از ديگر عملياتي كه در بخش هوش رقابتي مجاز نيست، ميتوان به چند نكته اشاره نمود: • كسب اطلاعات از كاركنان رقبا با وعدهي استخدام وحقوق و مزاياي خيلي زياد؛ • اغوا كردن كاركنان يا كارمندان رقيب؛ • اعزام كاركنان خودي به سازمانهاي رقيب براي استخدام در مجموعهی رقيب و جمع آوري اطلاعات از اين طریق؛ • مصاحبهی ساختگي با اشخاصی كه قبلا در سازمان رقيب شاغل بودهاند و اكنون در جستجوي كار هستند. قبل از بررسی چالشهای پیشروی یک سازمان توسعه دهندهی برنامهی هوشمندی رقابتی، دانستن راهنماییهای موجود این زمینه حائز اهمیت است.
کدهای اخلاقی، لیستی از قوانین در نظر گرفته شده به منظور ترویج رفتار خوب میباشند( Kaptein & Schwartz,2008). کدهایی که توسط سازمانهای حرفهای نوشته شدهاند در ارتباط با زمینههای کاری خود سازمانهاست و تنها اعضای همان سازمان موظف به رعایت آنها میباشند. کدهای اخلاقی سازمانهای حرفهای پیشرو در زمینهی هوشمندی رقابتی(انجمن تخصصی هوشمندی رقابتی)، بستر مباحث اخلاقیات هوشمندی رقابتی را شکل میدهند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.