موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 78 صفحه
شماره فایل : 834 mg
تطبیق دید سنتی و دید و بازاریابی آموزشی تحقیقات IS مدت هاست كه چگونگی و علت پذیرش فردی فناوری اطلاعات جدید را مورد مطالعه قرار داده است. در درون این عرصه ی وسیع از تحقیق و تفحص رشته های تحقیقاتی متعددی یافت شده است. یكی از رشته های تحقیقاتی بر پذیرش فردی فناوری با استفاده از هدف یا كاربرد به عنوان متغیر وابسته تاكید دارد. دیگر رشته های تحقیقاتی بر موفقیت اجرا در سطح سازمانی و تناسب فناوری با كار در بین دیگران اشاره دارند.
از آن جایی كه هر یك از این رشته ها كمك منحصر به فردی به پذیرش كاربر فناوری اطلاعات می كنند، مدل نظری باید در بررسی موجود گنجانده شوند، هدف باید درك كاربرد به عنوان یك متغیر وابسته باشد. نقش هدف به عنوان پیش بینی كننده ی رفتار حائز اهمیت است و در IS و قوانین مرجع به خوبی تثبیت شده است. شكل 1-2 چهار چوب مفهومی اساسی زیر بنایی گروهی از مدل ها را نشان می دهد كه پذیرش فردی فناوری اطلاعات را توضیح می دهند كه اساس این پژوهش را شكل می دهند.
این پژوهش شناسایی هشت مدل نظری رقابتی كلیدی را بررسی می كند. (پیوست 1) هشت مدل را توضیح می دهد و عوامل تعیین كننده ی فرضی هدف و كاربرد را تعریف می كند. مدل ها به صورت فرضی بین دو و هفت عامل تعیین كننده ی پذیرش برای یك مجموعه ی 32 ساختاری در نظر گرفته شده اند. (پیوست2) چهار متغیر تعدیل كننده (میانجی) مهم {تجربه، اختیاری بودن، جنسیت و سن} را شناسایی می كند كه در ارتباط با این مدل ها حائز اهمیت هستند.
شکل1-2: مفهوم اساسی زیربنای، مدل های پذیرش کاربر(ونکاتش و همکاران2003) فناوری مورد مطالعه، فناوری هایی که در بسیاری از تحقیقات مقایسه ای و بسط مدل، مطالعه شده اند، در مقایسه با فناوری های سازمانی پیچیده كه عامل نگرانی مدیریتی و این پژوهش هستند، فناوری های اطلاعاتی ساده و فرد گرایی هستند (ونکاتش وهمکاران2003).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.