سرانو و ردريگز ( ١٩٩٣ ) در تحقيقي تأثير خصوصيات فردي را در كارآيي مذاكره كنندگان كه عزت نفس و سلطه گري بالايي داشتند مورد بررسي قرار دادند
ادبیات و مبانی نظری:
دارد
منابع فارسی:
دارد
منابع لاتین:
دارد
نوع فایل:
Word قابل ویرایش
تعداد صفحه:
53
تحقيقات خارجي
سرانو و ردريگز ( ١٩٩٣ ) در تحقيقي تأثير خصوصيات فردي را در كارآيي مذاكره كنندگان كه عزت نفس و سلطه گري بالايي داشتند مورد بررسي قرار دادند. نتايج پژوهش آنان نشان دادند كه اضطراب اجتماعي آنهانسبت به ديگر افرادي كه اين خصلت ها در آنها پايين بود، كمتر بوده است .( به نقل از نيسي و همکاران، ١٣٨٤ )
روث، لیزا و جودیت (1993)، طی مطالعه ای رابطه ی بین عزت نفس و اضطراب اجتماعی را در زنان مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که عزت نفس رابطه ی منفی با اضطراب اجتماعی دارد.
سانگ (1994 ) در تحقيقي به بررسي ميزان رضايتمندي جنسي بين زوجهاي کره اي – آمريکايي در ايالت هاي غربي دست زد. نتايح حاصله حاکي از اين بود که شوهران از کيفيت روابط جنسي خود بيشتر از زنان رضايت نشان مي دادند همچنين مشخص شد عزت نفس بيشتر بر نگرش مثبت، همدلي و همدمي زن و شوهر با ارضاي جنسي کامل در رابطه است و رضايت جنسي در سنين زوجين جوانتر بيشتر ديده مي شد و تفاوت فرهنگي بين زوجين از ميزان ارضاي جنسي طرفين مي کاست (سانگ، 1994 به نقل از فرحبخش 1387).
تحقيقات داخلي
نوروزي (1376) در پژوهشي به منظور بررسي رابطه اضطراب با سن، جنس، وضعیت تأهل، وضعیت اقتصادي و رشته تحصیلي دانشجویان دوره کارشناسي دانشگاه شیراز انجام داده، نشان داده است که بین سن و اضطراب آزمودنی ها رابطه وجود دارد، میزان اضطراب آزمودنی هاي مؤنث بیشتر از آزمودنی هاي مذکر مي باشند.
مهرابی زاده هنرمند، نجاریان و بهارلو (1378)، در مطالعه ی خود تحت عنوان رابطه ی کمال گرایی و اضطراب اجتماعی در دانشجویان نشان دادند که بین حمایت اجتماعی ادراک شده و اضطراب اجتماعی رابطه ی منفی وجود دارد.
هرمزی نژاد و همکاران (1379)، در تحقیقی دریافتند که بین اضطراب اجتماعی، اجتناب و پریشانی اجتماعی و ترس از ارزیابی منفی دانشجویان با ابراز وجود آنها رابطه ی منفی معنادار وجود دارد. همچنین، آنها گزارش دادند که متغیر اضطراب اجتماعی بهترین پیش بین کننده ی ابراز وجود در دانشجویان پسر است.