موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 30 صفحه
شماره فایل : 449 mg
هیات وزیران در جلسه مورخ 17 دیماه 1385 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های امور اقتصاد ودارایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات و به منظور اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ، ابلاغیه مقام معظم رهبری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، و احکام مندرج در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و باستناد اصل 138 قانون اساسی نحوه واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی را تصویب کرد که این مصوبه حدود 45 روز بعد، جهت اجرا ابلاغ شد.
بر اساس این مصوبه مقرر شد تا شرکت های ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات از مخابرات ایران منفک و به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، منتقل و سایر شرکت های مخابراتی به صورت یکپارچه و در قالب واگذاری سهام شرکت مادرتخصصی مخابرات ایران، در فرآیند خصوصی سازی قرار گیرند.
حدود 20 روز پس از ابلاغ مصوبه هیات دولت، یعنی در 28 اسفند ماه سال 85، درخواست پذیرش شرکت مخابرات ایران در بورس، ثبت شد.در مهر ماه سال 1387 ودر نخستین عرضه ، پنج درصد از کل سهام مخابرات برای کشف قیمت وارد تالار بورس اوراق بهادار شد که این سهام تنها هشت دقیقه پس از اینکه روی تابلو به نمایش گذاشته شد، به فروش رسید.
پس از آن سازمان خصوصی سازی با تكیه بر مصوبه هئیت واگذاری در خصوص فروش بیش از 22.9 میلیارد سهم مخابرات معادل 50 درصد بعلاوه یک سهم، در پنجم مهرماه 88 اقدام به حراج این تعداد سهم به قیمت پایه هر سهم 340 تومان كرد.
در جریان این مزایده ، دو گروه كنسرسیوم اعتماد مبین و سرمایه گذاری مهر اقتصاد ایراینان ( و در برابر غیبت ناخواسته شركت تعاونی پیشگامان كویر یزد ) به رقابت پرداختند كه با افزایش 9 ریالی هر سهم مخابرات، كنسرسیوم اعتماد مبین برنده این معامله تاریخی و بی سابقه كشور به ارزش 7.8 هزار میلیارد تومان شد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.