قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 54 صفحه
کد فایل: mb 419
1 – تفکر همه یا هیچ: کمالگرایان خود را وقف پیگیری معیارهای دشوار و شخصی خویش میکنند، این امر مستلزم خود مهارگری بسیار عالی است، این خود مهارگری معمولاً شامل معدود مدور نبودن فعالیت های لذت بخش است که مستقیماً با فعالیت و پیگیری هدف مورد نظر ارتباط ندارند.
2 – ارزیابی از عملکرد: افراد کمالگرا پس از تدوین معیارهای بسیار عالی، عملکرد خود را در راه رسیدن به آن معیارها به طور مکرر و سختگیرانه مورد ارزیابی قرار می دهند. 3 – شکست در رسیدن به معیارها با افراد کمالگرا معیارها و عملکرد خود را به روش سوگیرانه ارزیابی میکنند.
چنین سوگیری ها شامل توجه انتخابی به شکست و به حساب نیاوردن موفقیت است. این امر، بیشتر مستلزم توجه خاص به اشتباهات فرضی یا واقعی است تا بخش هایی از عملکرد که به خوبی و با موفقیت انجام شده است (کوک ، 2002).
طبقهبندیهای کمالگرایی محققان مختلف با طرح کمالگرایی کنشور در مقابل کمالگرایی نارساکنشور ، کمالگرایی سالم در مقابل کمالگرایی ناسالم ، یا کمالگرایی بهنجار در مقابل کمالگرایی روانرنجور جنبههای مثبت را در مقابل جنبههای منفی این سازه متمایز کردهاند (تریشورت، انز، اسلد و دیویی ، 1995؛ هاماچک، 1978).
ادامه دارد ...