موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 34 صفحه
شماره فایل : 639 mg
یکی از مقولات مهم در نظام راهبری شرکت، آگاهی از ساختار مالکیت و درجهبندی آن در مقیاسهای استاندارد میباشد تا با استفاده از آن بتوان استراتژیهای لازم در استقرار نظام راهبری شرکت را تدوین نمود. منظور از ساختار مالکیت شرکتها، ترکیب مالکان سهام است.
بدین معنی که انواع مختلف مالکان سهام (سهامداران نهادی و سهامداران شخصی) میتوانند ساختارهای مالکیت متفاوتی ایجاد کنند که نحوه تأثیرگذاری هر یک از این ساختارهای مالکیت بر سیاستهای مالی و ساختار سرمایه، ممکن است متفاوت باشد.ترکیب ساختار مالکیت شرکتها و نحوه تقسیمبندی مالکیت شرکتها بین سهامداران جزء و سهامداران کلی و یا تقسیمبندی مالکان شرکت بین گروههای مختلف حقیقی و نهادی در قالب گروههای مختلف، مانند دولت، بانکها، مؤسسات مالی و سرمایهگذاری و شرکتهای دیگر تأثیرات نظارتی و کنترلی متفاوتی بر روی عملکرد شرکت دارد.
بخشی از ساختار مالکیت در اختیار سهامداران جزء و اشخاص حقیقی قرار دارد، این گروه برای نظارت بر عملکرد مدیران شرکت عمدتاً به اطلاعات در دسترس مردم همانند، صورتهای مالی منتشرشده اتکا میکنند، این در حالی است که بخش دیگری از مالکیت شرکتها در اختیار سهامداران نهادی حرفهای قرار دارد که بر خلاف گروه سهامداران اول، اطلاعات داخلی با ارزش درباره چشم اندازهای آتی و راهبردهای تجاری شرکت را از طریق ارتباط مستقیم با مدیران شرکت به دست میآورند (استا،1390).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.